Om oss

Hos Nordsafe hittar du alltid begagnade kassaskåp av god kvalitet 30-70% av nypriset.

För oss är det viktigt att både du som kund och vi är nöjda med skicket på det begagnade kassaskåpet. Därför kontrolleras varje begagnat kassaskåp noggrant och servas samt tvättas miljövänligt med ångtvätt för att vara rena innan leverans.

Alla begagnade kassaskåp levereras med två nycklar och 1 års funktionsgaranti.

För att du som kund skall kunna avgöra skicket på ett begagnat kassaskåp använder vi en i branschen vedertagen skala från 1 till 5, där kassaskåp med betyg 1 är i stort behov av omlackering och kassaskåp med betyg 5 är i nyskick.

För dig som bor i Göteborg med omnejd, besök gärna vår nyrenoverade utställning med nyservade fräscha begagnade kassaskåp i mycket bra skick.

Vi utför även besiktningar av skyddsrum, är utbildade och certifierade av MSB Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap.
Certifieringsnummer SRG 1607, Skyddsrumssakkunnig

Boka tid för visning på telefon 031-760 61 40

(Vi finns i Surte på Gåskullevägen 6, ca 1,5 mil norr om Göteborg) 
Vägbeskrivning

Se hur vi hanterar alla begagnade kassaskåp

Nordsafe Skyddsrum

Nordsafe är certifierad (SRG1607) som skyddsrumssakkunnig genom Byggutbildarna, som är ackrediterade av MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap). Detta betyder att vi har den kompetens som krävs för att utföra kontroller av skyddsrum enligt MSB:s riktlinjer.

Vi använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen på vår webbplats och du kan läs mer om detta i vår policy.  Läs mer här